Gyakori kérdések

Általános szerződési feltételek

Elolvasom

Adatvédelem

Adatkezelés

Kapcsolat

Információk

Gyakran ismételt kérdések

Mikor érdemes az Air7 vitamint szedni?

Az emberi szervezet, különösen a tüdő vitalitásáért fontos alapvető vitaminokat tartalmazza. Ha sokat betegeskedik, vagy túl van egy nagyobb betegségen, akkor segít regenerálódni a szervezetnek és feltölteni a vitamin háztartását. Ajánljuk 18-99 éves korig bárkinek, bármilyen élethelyzetben.

Egy doboz 1 havi adagot tartalmaz?

Igen, 1 dobozban 30 db kapszula található, amely 1 havi adag.

Hány kapszulát kell szedni és mikor?

Főétkezés után 1 db Air7 kapszulát kell szedni naponta.

Gyógyszeres kezelés alatt lehet szedni?

Természetesen. Az Air7 egy vitamin, amely segít a szervezetnek hamarabb leküzdeni a betegséget. Összetevői nem okoznak összeférhetetlenséget egyik gyógyszerrel sem.

Meddig kell szedni az Air7 kapszulát?

Folyamatosan lehet szedni, vírusos időszakban szünet nélkül.

Mit tartalmaz az Air7?

Air7 Vitamin összetevői: L-aszkorbinsav, zselatin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, Cordyceps synesis kivonat, dl-a-alfa-tokoferil-acetát, koenzim q10, kolekalciferol, csomósodást gátló: zsírsavak magnézium súlya, all-trans-retinyl-acetát, rutin, színezék: titán-dioxid, piridoxin-hidroklorid
Air7 Vitamin dohányosoknak összetevői: L-aszkorbinsav, zselatin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, Boswellia-Serrata-kivonat, Cordyceps synesis kivonat, koenzim q10, csomósodást gátlók: (sztearinsav,hidroxi-propil-metil-cellulóz, talkum, polietilénglikol, kolloid, szilicium-dioxid), dl-a-tokoferil-acetát,kolekalciferol, rutin színezék: (titán-dioxid, vasoxid-sárga, vasoxid-barna) piridoxin-hidroklorid.

Lehet szedni más vitaminokkal együtt?

Igen, természetesen lehet. Semmilyen olyan összetevőt nem tartalmaz, amely összeférhetetlen lenne más vitaminokkal, étrend-kiegészítőkkel együtt.

Dohányzásról való leszokás alatt melyik készítmény ajánlott?

Javasoljuk, hogy ha Ön az elmúlt 5 évben dohányzott, akkor a dohányosoknak fejlesztett változatot alkalmazza 3-6 hónapig, majd át lehet térni a normál Air7 vitaminra.